lördag 16 januari 2010

House

I veckan hade den sjätte säsongen av House premiär med dubbelavsnittet "broken". House har frivilligt lagt in sig på en psykiatrisk klinik för att bli av med sitt beroende av smärtstillande droger. Där möter han sin jämlike i klinikchefen spelad av Andre Braugher(uppdrag mord). Ett fullkomligt magnifikt, magiskt avsnitt. Att säsong sex hålla en sådan standard är väldigt få förunnat. Så där på rak arm kommer jag bara att tänka på Sopranos och Simpsons som klarat det tidigare. Jag kan inte rekomendera någon att hoppa på tåget nu. Men tänk om du av någon anledning(inte alltför allvarlig) skulle bli konvalescent. Då köper du hem rubbet och har mer än hundra avsnitt att frossa i.
En annan säsongspremiär av det mer triviala slaget var Room Service(säsong 16?). Behovet av inredningsprogram borde väl vi det har laget vara ganska mättat. Room Service har ändå alltid gjorts med lite mer hjärta än många av sina konkurrenter Första avsnittet lovade inte gott. En ny uppsättning inredare och designers hjälper till. Jannika som hade huvudansvaret inomhus gjorde något som får det att gå kalla kårar längs ryggen. Dom byggde en ny eldstad och med hugg och slag försökte dom ge den så kallad "patina" Utvisning!
Vilket leder in till den franska serien Världens Undergång (apocalypse) om andra världskriget som svt visar på måndagskvällar. Sex delar varav två redan gått. Förvånande många verkar tro att andra världskriget utspelades i svartvitt. Här får ni se andra världskriget som ni aldrig har förut. Nästan allt är i färg och mycket tidigare ej visat material. Bör ej missas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar